Maré Branderservice is een onafhankelijk onderhoud en inspectiebedrijf waarvan haar medewerkers sinds 1996 ervaring hebben opgedaan in het onderhouden en inspecteren van gas en oliegestookte installaties. Met bijna 20 jaar ervaring staan de medewerkers van Maré Branderservice klaar om de stookinstallaties voor u te onderhouden en te inspecteren.

Voor elke brander, ongeacht fabricaat en/of leeftijd kunt u voor service en onderhoud van uw ketel of brander bij ons terecht.

Op 22 juni 2012 heeft Maré Branderservice met goed gevolg het certificerings traject met Kiwa afgerond. Vanaf 2019 zijn wij gecertificeerd bij Bureau Veritas. Wij zijn nu zelf officieel gecertificeerd voor het uitvoeren van onderhoud en inspectie werkzaamheden aan uw stookinstallaties. Onze gecertificeerde inspecteurs staan voor u klaar. Bekijk hier ons Bureau Veritas certificaat

Wilt u ook de bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid van uw installaties optimaliseren en de levensduur van uw installaties vergroten? Neem dan contact op Maré Branderservice.

Maré Branderservice sponsoring
Maré Branderservice sponsort het zaalteam van R.S.V. Hoekpolder te Rijswijk. Hieronder een aantal foto’s van het team inclusief het sponsorbord langs het hoofdveld.

haaglandia-mp3huldigingsponsorbordsponsoringsponsoring-elftal